DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Dana Budeanu șterge pe jos cu politicienii români: „Criza energetică trebuia să ne ocolească. Șleahta de trădători pe trotinete a construit un PNRR bun de șters pe jos cu el, pentru ca distrugerea economică a țării să poată continua nestigherită”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Dana Budeanu este cunoscută pentru replicile acide pe care le are referitor la orice subiect. Aceasta este cunoscută foarte mult în mediul online, acolo unde are un “verdict politic” în care tratează diverse teme politice.

Dana Budeanu este cunoscută pentru replicile acide pe care le are referitor la orice subiect. Dana Budeanu este foarte implicată în tot ce se întâmplă în țară, în contextul actual. În cadrul „verdictului poltic”, aceasta a lansat mai multe afirmații despre tot ce se întâmplă în momentul de față.

Dana Budeanu: ”Criza energetică trebuia să ne ocolească ca pe un melc”

Creatoarea de modă este de părere că toată această criză cu care ne confruntăm în momentul de față, nu trebuia să ni se întîmple și că i-am lăsat pe alții să decidă în locul nostru.

„Este dramatic să observi cât de ușor ne vindem viitorul fără măcar să înțelegem semnificația acestui gest. Criza energetică trebuia să ne ocolească ca pe un melc, dar ne-au lipsit inteligența și empatia față de oameni. Șleahta de trădători pe trotinete și-a asumat numai aberații pe bandă rulantă în numele nostru și al copiilor noștri. Au construit un PNRR bun de șters pe jos cu el, pentru că distrugerea economică a țării să poată continua nestigherită. Cu fețe de tâmpi și sandale în picioare nu au facut decaât să mai rupă o halcă din mica independență care ne-a rămas. Am scris și agreat cu zâmbetul pe buze numai nenorociri, pentru ca astăzi să ajungem la testul realității. Nu facem decât să inchidem și să tăiem de peste tot, fără a pune nimic în loc. Tot ceea ce trăim este o subminare a economiei naționale, fără ca nimeni să plătească sau să fie luat la întrebări. S-a reușit punerea în genunchi a României și pare că nimeni nu o mai poate ridica in picioare”, a spus aceasta.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 288 Total vizualizari,  4 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos