DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Daniel Ghiță: ”familie degenerată formată din hoți, sperjuri, trădători și criminali”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Deputatul PSD, Daniel Ghiță, fost campion la lupte, a publicat un text controversat, prin care atacă istoria regalității din România. Textul cu pricina a fost scris cu o zi înainte de împlinirea a 73 de ani de la alungarea Regelui Mihai din România.

Daniel Ghiță îi acuză pe regii care au obținut independența, recunoașterea internațională a statului și Marea Unire că au fost „familie formată din hoți, sperjuri, trădători și criminali”, informează ziaristii.com.

Pe 3 ianuarie 1948, Regele Mihai era obligat de comuniști să părăsească teritoriul României. Evenimentul avea loc la 4 zile după ce, pe 30 decembrie 1947, suveranul fusese silit să abdice. Se punea oficial punct scurtei perioade (între 1866 și 1947 – adică 81 de ani) în care s-au obținut cele mai mari realizări și cele mai însemnate progrese din istoria țării.

Dar Daniel Ghiță preia un text al istoricului Gică Manole, în care se pretinde că, dimpotrivă, „degenerata familie Hohenzollern a ținut poporul român în sărăcie, nedreptate, abuzuri infinite și muncă fără răsplată”.

Fost luptător de kickbox, Daniel-Florin Ghiță (40 de ani) este deputat de PSD Ilfov.

Mesajul postat de Daniel Ghiță pe 2 ianuarie:

„30 DECEMBRIE – ZI DE SĂRBĂTOARE NAȚIONALĂ

Se împlinesc 74 de ani de la izgonirea din fruntea României a unei familii degenerate, Hohenzollern, familie formată din hoți, sperjuri, trădători și criminali.

74 de ani, timp în care degenerata familie Hohenzollern a ținut poporul român (90% din masa sa) în sărăcie, nedreptate, abuzuri infinite și muncă fără răsplată.

74 de ani în care odioasa familie nemțească a modernizat statul, societatea românească la suprafață: casa regală și oligarhia cu privilegiile, iar poporul român cu muncă grea, nedreptate, sărăcie, întuneric, crime în masă (vezi 1888; 1907), bordeie.

74 de ani de Istorie irosită, eșuată!

74 de ani de destin istoric întunecat!

Citeste integral pe Mesajul

 565 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos