De ce a ajuns Gabriela Cristea la „Urgenţe”! Diagnostic grav, Tavi Clonda a făcut primele declaraţii

Momente grele pentru Gabriela Cristea! Celebra prezentatoare de televiziune a ajuns de urgență la spital, iar diagonsticul este grav.

abriela Gristea și-a trezit soțul noaptea, pentru că se simțea rău, și au ajuns de urgență la spital. Prezentatoarea a aflat că are o infecție la rinichi, iar acum trebuie să facă tratament.

Gabriela Cristea a ajuns la spital. Vedeta e la perfuzii: „Corpul cedează”

„Noaptea pe la 4 jumătate m-a trezit, tremura toată. I-am făcut un masaj, am îmbrăcat-o, i-am dat o pastilă, dar nu s-a oprit. A făcut apoi o baie fierbinte, nu se oprea din tremurat. Ulterior s-a liniștit, o oră a dormit, iar pe la 9-10 a luat-o iar. Am zis că trebuie să chemăm salvarea. Am chemat salvarea, dar am zis că durează prea mult. Am hotărât să mergem noi, să facă un efort pentru a ne urca în mașină și a ajunge la spital. A stat vreo 3-4 ore acolo ,iar apoi am luat-o acasă. Au întrebat-o dacă vrea să se interneze și a zis că nu, merge acasă la copii”. a spus Tavi Clonda pentru ego.ro.

Motivul certurilor dintre Tavi Clonda şi Gabriela Cristea: „Până acum ne ieşeau lucrurile, se legau. Uşor, uşor, totul se schimbă”

 155 Total vizualizari,  5 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.