DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

De la invazia lui Putin în Ucraina, România a fost sub ‘ASEDIUL’ alertelor cu bombă! Zeci de AMENINȚĂRI înregistrate

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Din 24 februarie – dată la care Federația Rusă a invadat Ucraina – și până azi, în Capitală au fost înregistrate 28 de sesizări privind amplasarea unor dispozitive explozive sau bagaje suspecte, se arată într-un răspuns oferit de Poliția Capitalei, la solicitarea Bugetul.ro. Trebuie menționat că toate aceste sesizări au fost false.

Am vrut să aflăm dacă aceste amenințări cu bombă au vreo legătură cu războiul din Ucraina. Astfel, am întrebat Poliția Capitalei dacă au fost identificate persoanele care au făcut falsele sesizări și dacă există vreo legătură între ele. DGPMB a refuzat să ne comunice aceste aspecte.

Potrivit surselor Bugetul.ro, unele persoane care au panicat populația, prin sesizările făcute, au fost identificate, altele, însă, nu.

Conform informațiilor noastre, unele alerte, cum sunt cele date la instanțele de judecată, sunt făcute, de regulă, de persoane care doresc să-și tergiverseze cauzele în care sunt implicate.

Sursele Bugetul.ro au dezvăluit că nu a fost identificată vreo legătură între sesizările făcute în Capitală și războiul din Ucraina.

Ce ne-a transmis Poliția Capitalei

CITESTE INTEGRAL PE BUGETUL

 88 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra sau asteptati 10 secunde