Declarație controversată a actorului Dragoș Bucur: “Nu mă vaccinez și nu port mască”

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Actorul Dragoș Bucur a pornit o dezbatere aprinsă în mediul online după o declarație controversată legată de COVID-19 făcută pe pagina sa de Facebook, în care acesta spunea că nu poartă mască și că nu se va vaccina.

“În cazul în care nu aveați pe cine să înjurați: nu mă vaccinez și nu port mască”, a scris Dragoș Bucur pe Facebook marți.

Dragos Bucurmarţi

In cazul in care nu aveați pe cine sa înjurați: nu ma vaccinez și nu port masca.

Postarea făcută pe pagina sa personală a declanșat discuții aprinse printre cei 60.000 de oameni care-l urmăresc pe Facebook și nu numai. Postarea a adunat peste 5.800 de reacții, peste 2.000 de comentarii și 510 distribuiri în cele 17 ore de la publicare și numerele creșteau.
Declarația controversată a lui Dragoș Bucur pe Facebook a fost criticată de majoritatea persoanelor care au comentat la postare.
Actorul Dragoș Bucur a fost infectat cu noul coronavirus în luna septembrie a anului trecut.

Sursa digi24.ro

Loading