Derapaj al unei vedete TV la adresa lui Ianis Hagi: „Faianţarul anului pentru a treia oară consecutiv. Titlul lui absolut”

Realizatorul TV Radu Banciu, cunoscut pentru comentariile sale sarcastice, de mute ori chiar controversate, a realizat o ultimă emisiune înainte de a intra în pauza estivală, prilej cu care a acordat note fotbaliştilor şi antrenorilor români pentru sezonul fotbalistic recent închiat, printre care şi lui Ianis Hagi.

Ianis Hagi, fotbalistul lui Glasgow Rangers, a avut un sezon măcinat de accidentări, mai ales în a doua parte, când acesta a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate şi a fost operat, procedură ce are o perioadă de refacere între 6 şi 8 luni.

Cu toate acestea, Radu Banciu i-a acordat lui Ianis premiul de „Faianţaru Anului”, pentru al treilea an consecutiv, după spusele realizatorului.

”Ianis este membru fondator al acestui club. În cazul celorlalţi doi, Lionel Messi merita să fie nominalizat la toate categoriile sub linie, iar Thomas Muller este arhetipul fotbalistului zgârcit, puturos şi cu un talent din acesta discutabil. Este genul acela de săsălău pe care l-ai pălmui de două ori.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 82 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.