DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Dezacorduri în coaliţie, Rareş Bogdan se opune impozitului progresiv. „Cota unică s-a dovedit că aduce bani”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Cota unică de impozitare “s-a dovedit că aduce bani”, afirmă liderul liberal Rareş Bogdan, el precizând că niciun social-democrat nu a mers “oficial” în coaliţia de guvernare pentru a ridica problema înlocuirii acesteia cu altă metodă de impozitare.

„Orice comparaţie face oricine, fiscalitatea la nivelul României atrage investiţii şi nu respinge, pentru omul de afaceri. Singura problemă pe care încă o avem şi va trebui rezolvată în timp, este impozitarea excesivă pe salariu. Acolo suntem în deficienţă, dar în rest, e un cadru friendly, suntem deschişi, avem umbrelă de securitate NATO, suntem membri ai Uniunii Europene”, este de părere Rareş Bogdan.

Mai mult decât atât, europarlamentarul a respins ideea renunţării la cota unică de impozitare.

 168 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde