DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Diana Șoșoacă a făcut scandal în plenul Parlamentului! Ce a spus senatoarea despre legea Educației Sexuale

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Diana Șoșoacă a iscat un scandal de proporții în plenul Parlamentului în timp ce vorbea despre legea Educației Sexuale. Senatoarea controversată a folosit un limbaj neadecvat și i-a înfuriat pe colegii săi. 

Diana Șoșoacă a făcut scandal în plenul Parlamentului

La ultima ședință din Parlament s-a discutat despre legea Educației Sexuale, după ce senatoarea Diana Șoșoacă a folosit un limbaj controversat când a vorbit despre această lege, retrimisă de Klaus Iohannis la reexaminare. PSD și AUR s-au împotrivit modificărilor cerute de președinte.

Președintele Klaus Iohannis a cerut reexaminarea proiectului precizând că nu definește noțiunea de „educație sanitară”. Potrivit șefului statului legea, în forma actuală, îngreunează accesul elevilor la informații privind educația sexuală. Ba mai mult senatoarea Diana Șoșoacă a încercat să își convingă colegii folosind un limbaj controversat, potrivit realitatea.net.

”Discutăm despre educație sexuală. S-a gândit cineva vreodată să se uite la standardele pentru educatia sexuală în Europa? Există un document. Bucuria și plăcerea de a atinge propriul corp, despre masturbarea timpurie. Dreptul de a explora identitățile de gen la 0-4 ani, asta vreți să faceți prin trimiterea la comisii? Descoperirea corpului și a propriilor organe genitale, sentimente sexuale, excitarea ca parte a tuturor sentimentelor umane, acestea ar trebui să fie sentimente pozitive, nu trebuie să includă constrângerea sau ofensă, mergem mai departe la 6-9 ani – sexul inclusiv pe internet, autostimularea”, a spus Diana Șoșoacă în plen.

Diana Şoşoacă susţine nevoia de educaţie sexuală, dar cu accent pe familie

Partidul AUR este împotriva ideologiei de gen, pe care o consideră o aberaţie teoretică, şi subliniază că o naţiune nu are şanse să supravieţuiască „decât dacă îşi cultivă tiparul clasic al familiei obişnuite. Mai mult, AUR vorbeşte şi despre prevenirea unei „catasfrofe demografice”, explicând că, pentru a scădea rata de mortalităţii infantile, avortului şi abandonului este nevoie, printre altele, şi de „instituirea unui program de educaţie sexuală în rândul adolescenţilor, dar şi de educaţie pentru sănătate dedicat femeilor însărcinate”.

Sursa Redactia.ro

 99 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos