Diana Şoşoacă, dezvăluiri despre negocierile secrete pentru Grupul Suveraniștii

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Europarlamentarul S.O.S. România Diana Şoşoacă a dezvăluit într-un live făcut ieri noapte cu Luis Lazarus, al doilea europarlamentar al partidului, că negocierile cu Alternativa pentru Germania (AfD) au început în urmă cu aproape un an de zile. Diana Şoşoacă a arătat că a fost în mai multe vizite în Europa începând de anul trecut şi că, în cursul acestor vizite se întâlnea de fapt cu reprezentanţi ai partidelor naţionaliste europene fără să poată dezvălui la momentul respectiv despre cine era vorba.

După multe discuţii și negocieri secrete, a povestit liderul S.O.S. România, în aprilie 2024 a fost în vizită la Berlin unde s-a întâlnit cu reprezentanții AfD şi a avut acces chiar şi în Bundestag de unde a făcut un live de pe acoperişul Parlamentului german. Atunci s-a definitivat colaborarea cu AfD care a devenit oficială odată cu intrarea S.O.S. România în Parlamentul European. Imediat după ce au ajuns la Bruxelles, Diana Şoşoacă şi Luis Lazarus au avut o întâlnire cu liderii europarlamentarilor AfD şi s-a cimentat noul grup politic intitulat ”Suveraniştii” care face furori acum în presa europeană după dezvăluirile făcute de Spiegel pe această temă.

Diana Șoșoacă a relatat cu această ocazie și despre vizita în Polonia făcută chiar în campania electorală unde s-a întâlnit cu viitorii europarlamentari care sunt acum în grupul Suveraniștii, dar și despre negocierile avute săptămâna trecută cu europarlamentarii bulgari și unguri chiar în Parlamentul European.

Potrivit Dianei Șoșoacă, cea mai mare problemă a noului grup a fost relația româno-maghiară și tocmai de aceea ea s-a dus la europarlamentarul maghiar și i-a făcut o ofertă de pace și prietenie prin care România și Ungaria să coopereze pentru binele ambelor țări, punând deoparte conflictele și rănile vechi pentru a privi spre viitor.

Luis Lazarus a arătat în acelaşi live care sunt cele trei principii de bază ale noului grup politic:

1. Europa trebuie să înceteze să mai fie o zonă economică dominată de interesele corporațiilor multinaționale și ale instituțiilor financiare. Continentul nostru trebuie să fie un spațiu politic al relațiilor și conexiunilor dintre state egale și suverane.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *