DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Diana Şoşoacă îi ceartă pe părinţii români: „Vă omorâţi copiii! Băieţii au ţâţe, că le daţi porcării din hypermarketuri!” VIDEO

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Senatoarea Diana Şoşoacă a participat la emisiunea online a lui Luis Lazarus, pe canalul investigatorului, numit Zeus TV, şi a lansat o tiradă la adresa părinţilor care cumpără produse alimentare din hypermarketuri, susţinând că aceştia îşi otrăvesc sau chiar “îşi omoară” copiii.

Diana Şoşoacă este cunoscută pentru ieşirile sale cel puţin neconvenţionale şi pentru teoriile conspiraţiei pe care le lansează, iar ultima sa ieşire nu a făcut excepţie, de data aceasta ţintele fiind lanţurile de hypermarketuri, dar şi părinţii români care aleg să cumpere produse alimentare din astfel de magazine.

Senatoarea susţine că aceste produse sunt otrăvitoare şi că, în urma consumului de carne de pui din hypermarketuri, băieţilor le cresc „ţâţe”. Şoşoacă nu a precizat dacă astfel de efecte nocive, sau altele, apar şi în cazul fetelor care consumă puii din comerţ, dar recomandă tuturor părinţilor să cumpere doar alimente „de la ţărani”.

„Ce căutaţi, bă, în hypermarketuri, să vă nenorociţi propria naţie? Să vă omorâţi copiii? Vă întrebaţi de ce băieţii au ţâţe? Că le daţi porcării din supermarketuri. (n.r. Luis Lazarus intervine şi precizează că de la puii injectaţi).

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 1,106 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde