DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Diana Șoșoacă, încă un scandal la TV! Senatoarea a fost umilită de un jurnalist în cadrul unei emisiuni: „O nesimțită ordinară sunteți!”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Diana Șoșoacă trece din scandal în scandal. Senatoarea a fost umilită de un jurnalist în cadrul unei emisiuni televizate, în urma declarațiilor făcute. 

Diana Șoșoacă, umilită de un jurnalist în cadrul unei emisiuni TV

Diana Șoșoacă este cunoscută pentru aparițiile surprinzătoare pe care le-a avut de-a lungul timpului. Mai mult, nu este emisiune la care să nu participe fără să se termine cu o ieșire din platou sau cu jigniri dure. Într-o emisiune difuzată la Realitatea, Diana Șoșoacă a vorbit despre problemele cu care se confruntă minerii, având în vedere protestele acestora din Valea Jiului de zilele trecute. Senatoarea a mai povestit cum a fost bătută de mineri atunci când avea 15 ani. Mai mult, Șoșoacă a  început să îl citeze pe Dan Andronic, care îl critica dur pe Grigore Cărtianu, invitatul alături de care se afla în emisiune. Din acel moment a pornit un întreg scandal în platou.

Emisiunea care trebuie să aibă la bază o dezbatere civilizată s-a transformat într-o adevărată mascaradă în care invitații și-au făcut reproșuri reciproce. În timp ce jurnalistul a menționat ce scriu ziarele despre Diana Șoșoacă, aceasta l-a acuzat la rândul ei că este plătit de USR pentru a vorbi urât despre ea.

Jignirile au continuat fără oprire, iar Diana Șoșoacă a ieșit din platoul emisiunii.

„Pe mine vă rog să mă scuzaţi. Nu pot sta lângă o asemenea caricatură de jurnalist”, a spus Diana Șoșoacă la ieșirea din platou.

Cărtianu a rugat-o pe Diana Șoșoacă să își controlezez temperamentul, după ce aceasta l-a acuzat că nu cunoaște nici măcar limitele jurnalismului.

„Să ştiţi că unii cunoaştem legea. Dumneavoastră nu cunoaşteţi nici măcar limitele jurnalismului”, i-a spus Diana Șoșoacă lui Grigore Cărtianu.

În timp ce senatoarea ieșea din platou, Grigore Cărtianu a profitat de moment și i-a mai adus câteva acuzații.

„Vedeţi că râde toată ţara de dumneavoastră. Aţi ajuns ruşinea României, mincinoasa numărul unu a României”, a mai strigat jurnalistul după avocată.

Potrivit lui Grigore Cărtianu, Șoșoacă le-ar fi transmis informații false minerilor de la Valea Jiului, mințindu-i că în Germania se deschid toate minele.

De exemplu, le-a spus minerilor că în Germania se deschid toate minele, fals! Nu s-au deschis minele.

Șoșoacă: S-au deschis minele. Dumneavoastră sunteți plătit de USR?

Cartianu: Asta e o calomnie, ca idee.

Șoșoacă: Zău?”, a fost un alt schimb de replici dintre jurnalist și senatoare.

La final, Șoșoacă a făcut referire la originile jurnalistului, citându-l pe Dan Andronic, care susținea că Grigore Cărtianu se trage dintr-o familie de securiști.  În urma acestor afirmații, jurnalistul a izbucnit și a jignit-o pe senatoare.

Șoșoacă: De aici mi s-a spus că dumneavoastră sunteți plătit de USR ca să vorbiți împotriva mea.

Cartianu: Minciună că sunt plătit de USR.

Șoșoacă: Așa spune Dan Andronic.

Cartianu: Dar nu mai invocați un mincinos.

Șoșoacă: E directorul de la Evenimentul Zilei, e jurnalist, ca dumneavoastră.

Cartianu: Unii sunt jurnaliști, alții sunt mincinoși. Dar nu vă e rușine să invocați minciunile astea?

Șoșoacă: (…) Nu, dumneavoastră să vă fie rușine pentru tot ce ați vorbit împotriva mea.

Cartianu: O nesimțită ordinară sunteți! Păi nu vă e rușine? (…) Păi mă face securist?

Citeste continuarea pe Redactia.ro

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde