Diana Șoșoacă, liderul S.O.S. România, despre Grupul Coldea: „Este o grupare de criminalitate organizată împotriva ordinii constituționale”

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Liderul S.O.S. România, Diana Șoșoacă, susține că există Grupul Coldea care reprezintă o grupare de criminalitate organizată împotriva ordinii constituționale și a siguranței statului, înaltă trădare din calitatea de membru al CSAT, subminarea economiei naționale, trafic de stupefiante, trafic de influență, șantaj, etc.

„Acuzațiile la adresa lui Coldea sunt scoase din context cu scopul vădit de a deturna atenția opiniei publice de la problema fundamentală în care se află statul român, mai exact vorbim de o grupare infracțională provenită din interiorul statului și folosind resursele acestuia, având ramificații și complicități cu structuri strategice ale statului, cu companii comerciale de interes național (Cuprumin, OMV, Electromontaj SA, ISPE, Roșia Montana, Engie, Distrigaz PPC, fost Enel, etc), dar și cu înalți demnitari ai României, jurnaliști, trusturi media și de presă, procurori, judecători și oameni de afaceri, funcționari publici cu statut special, profesori ai unor instituții de învățământ superior, dar și diplomați străini, membri ai unor ambasade străine aflate pe teritoriul României.

Caracatiță imensă de corupție

Această caracatiță imensă de corupție, reprezintă o formă severă de decredibilizare, eludare și subminare a instituțiilor fundamentale ale statului și, prin urmare, orice abordare necorespunzătoare a acestui caz, reprezintă o formă de complicitate și afiliere la faptele grave de corupție și trădare.

Dezvăluirile extrem de grave referitoare la infracțiuni comise și coordonate de generalul în rezervă, Florian Coldea, (împreună cu alți ofițeri de rang superior și SRI, gen. Dumitru Dumbravă, gen. Dumitru Cocoru, gen. Romeo Cristian Bizadea, gen. Adrian Ciocârlan, ultimii doi și-au dat demisia de curând, dar și peste 180 de ofițeri de rang superior din SRI,  unii șefi de departamente sau diviziuni, demiși în ultima săptămână), ne relevă o situație extrem de periculoasă, care reprezintă mai mult decât o vulnerabilitate națională de proporții cu consecințe greu de cuantificat pentru statul român.

Prin urmare, se impune ca președinția, parlamentul, guvernul și alte instituții abilitate precum: CSAT-ul, SRI și altele, să răspundă și să acționeze urgent pentru restabilirea ordinii constituționale și redării integrității instituționale.

Se impune ca organele abilitate și ministerul public să clarifice acțiuni legate de următoarele întrebări:

  1. De ce Florian Coldea și ceilalți generali nu sunt acuzați de constituire și coordonare de grup infracțional organizat în vederea săvârșirii de infracțiuni în formă continuată, inclusiv împotriva ordinii constituționale și siguranței statului?

CITESTE INTEGRAL PE BZI

RECLAMA 8

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *