DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Diana Şoşoacă, pe urmele lui Vladimir Putin. A cerut ca teritoriile din Ucraina să se întoarcă la România

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

La doar câteva zile după ce Vladimir Putin a acuzat România că își vrea teritoriile înapoi de la Ucraina, Diana Șoșoacă cere acest lucru, chiar dacă Ministerul de Externe al României a respins afirmaţiile făcute de liderul de la Kremlin.

Diana Şoşoacă, pe urmele lui Vladimir Putin. În ciuda reacţiei MAE, Diana Şoşoacă senator independent, a cerut ca teritoriile din Ucraina să se întoarcă la România. „Iudelor! Aurescule, o să înfunzi puşcăria alături de Iohannis, Ciucă şi toţi trădătorii României! Maramureţul istoric, Bugeacul, Herţa şi nordul Basarabiei sunt tertorii româneşti, pe care noi, poporul, le cerem înapoi şi le vom avea! Vrem teritoriile din Ucraina înapoi! Vrem Rep. Moldova să se întoarcă la Românie! Jos Iudele! Trăiasă România dodoloaţă!”, a fost mesajul transmis de Diana Şoşoacă pe Facebook.

Reacţia acesteia a venit după ce Vladimir Putin a acuzat România că ar avea pretenţii teritoriale faţă de Ucraina. „Știm despre ideile politicienilor din Polonia de a face o țară „de la o mare, la altă mare”, înainte de Al Doilea Război Mondial se vorbea mult despre asta. Era o idee fixă. De la Marea Baltică la Marea Neagră. Vedem acum că oficialii polonezi și ucraineni se iau în brațe, dar această idee este vie. Iar ideea absorbirii Ucrainei tot acolo e. Tot așa cum se discută, cu siguranță, despre returnarea acelor teritorii care au fost luate Poloniei, trebuie să recunoaștem că au fost luate de Stalin, după Al Doilea Război Mondial. Teritorii mari din România, din Ungaria, au fost luate. Nu este nicio coincidență că am spus la Valdai că Rusia poate fi singurul garant real al statalității și suveranității ucrainene”, a afirmat Vladmir Putin.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 68 Total vizualizari,  8 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos