Diana Șoșoacă, pregătită pentru un nou protest: „Le cer românilor să iasă în stradă!”

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Share

Diana Șoșoacă este unul dintre cele mai controversate personaje ale momentului. Fosta senatoare AUR este veșnic nemulțumită de țara în care trăiește și de oamenii care o conduc, precum și de regulile pe care trebuie să le respecte în această perioadă critică, provocată de pandemie. În acest context, avocatul este pregătit pentru un nou protest și îi îndeamnă pe români să participe alături de ea.

Diana Șoșoacă lovește din nou

Diana Șoșoacă a devenit cunoscută pentru ieșirile sale din spațiul public, reacțiile extrem de agresive și pentru faptul că este foarte vocală. De-a lungul timpului, ea a organizat mai multe proteste la care a reușit să adune un număr mare de oameni și nu ezită să iasă în evidență ori de câte ori are ocazia. La ultima sa apariție în stradă, susține că au venit în jur de 15.000 de români, la fel de nemulțumiți ca fosta senatoare AUR.

Șoșoacă pregătește acum un alt proteste, pe data de 20 martie. Ea este extrem de nemulțumită acum de faptul că Bucureștiul a intrat din nou în scenariul roșu din cauza numărului mare de infectări. Astfel, avocatul nu este deloc de acord cu restricțiile impuse în țara noastră din cauza pandemiei și vrea să ia măsuri în acest sens, crezând că ieșitul în stradă îi va aduce victoria.

Diana Șoșoacă îi îndeamnă pe români să sfideze legea

Citeste continuarea pe Fresh24.ro

Loading