DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Diana Sosoaca viitorul presedinte al Romaniei | SONDAJ

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

 • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

In ultima perioada senatoarea Diana Iovanovici Sosoaca a atras de partea sa prin sinceritatea pe care o are mii de Romani care o sustin in mediul online si nu numai. Intrebarea noastra este una foarte simpla, daca Diana o sa candideze la urmatoarele alegeri prezidentiale, sunteti pro sau contra in sustinerea sa la candidatura.

Pentru a vota la acest sondaj lasati un comentriu mai jos in sectiunea de Comentarii.

Sunntem curiosi sa vedem cati dintre Romaanii care o urmaresc o sustin in lupta cu coruptia din Romania

 2,504 Total vizualizari,  6 Vizualizari azi

Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

 • EUR *

50 thoughts on “Diana Sosoaca viitorul presedinte al Romaniei | SONDAJ

 1. Este unica, o femeie luptatoare, inteligenta c’è nu se lasa usor intimidata de nimeni. Votul meu la alegerile din 2024va fi acordat partidului SOS România pt presidentie

 2. Felicitari Doamna Senator Diana Ivanovici Sosoaca !o susțin cu toată familia pt un mare președinte la cirma acestei tari❤️🙏🇷🇴❤️

 3. Da. Un om cunoscator, pregatit profesional, care stie si vrea, curajos cum rar intalnesti, patriot adevarat!
  E timpul sa votam oameni destepti!

 4. Românii au nevoie de un om care să l iubească, să i cunoască trecutul istoric național și să o respecte în numele legii
  al dreptății!
  Victorie S. O. S. ROMÂNIA! ✌️🇷🇴🙏

 5. E timpul sa avem un Președinte care sa reprezinte poporul român .Diana îndeplinește toate condițiile pentru asta!

 6. Eu personal votez DIANA SOSOACA PRESEDINTE , IAR PARTIDUL SOS LA ALEGERI DE PRIMARI , CONSILIERI LOCALI , SENAT SI CAMERA DEPUTATILOR S.O.S. ROMANIA SALVEAZA ROMANIA .DOAMNE AJUTA .PROBLEMA ESTE ALTA DNA DIANA ESTE INTERZISA PE FB , MAS MEDIA DAR GLASUL EI SE AUDE .ROMANI VOTATI DIANA SOSOACA PRESEDINTE SI PARTITUL S.O.S. ROMANIA DOAMNE AJUTA ROMANIA

  1. Votul meu de incredere il dau cu Stima si Respect pentru Av Diana Ivanovici Sosoaca. Merita si a dat dovada ca poate sa faca ceva pentru Romania cu ajutorul oamenilor Romani.
   Votati

 7. La multi ani tuturor românilor de pretutindeni!
  Da, am să o votez pe Diana Sosoaca ca si presedintele țării! Un român adevarat!
  Doamne ajuta ne la toți!

 8. voi acorda votul meu partidului ”SOS ROMANIA” si d-nei senator DIANA SOSOACA, fiindca a dat dovada de patriotism, a luptat si lupta cu toata puterea si cu toata fiinta pentru interesele Romaniei si ale cetatenilor acestei tari, are proiecte importante pentru tara si pentru viitorul Romaniei, este o luptatoare inversunata impotriva coruptiei si a tradatorilor care au distrus aceasta tara si adus-o pe marginea prapastiei, este printre putinii politicieni din tara asta care a dat intotdeauna dovada de curaj, care nu s-a lasat niciodata intimidata, a fost corecta, i-a sfatuit de bine pe toti romanii, i-a ajutat si i-a sprijinit cat a putut de mult si in perioada pandemiei, s-a luptat in justitie pentru respectarea drepturilor si a libertatilor cetatenilor, a muncit pe branci, a alergat in toata tara asta de la un capat la altul, a fost cel mai activ politician in Parlamentul Romaniei si merita toata aprecierea si recunostinta noastra.

 9. Da, o SUSȚIN pe D-na Senator DIANA ȘOȘOACĂ, și am să dau Votul meu pentru Partidul S.O.S. și pentru D-na Diana Șoșoacă ca Președinte al României!

 10. O votez negreșit.Avem nevoie de oameni inteligenți ,capabili și patrioti la cârma tarii.
  Ea întrunește întru totul aceste criterii.
  Toată stima d-na Diana !
  Trăiască SOS România!
  La mulți ani România!

 11. Sustin si votez pe doamna Diana Ivanovo I Sosoaca .trebuie sa schimbat acest guvern ticalos din temelii ,sint multe Bactria si stafilocopul trebuie ars.Si avem n voie de omul potrivit la local potrivit o femeie cu bratul de fier.Nu am avut niciodata o femeie presedinte,si trebuie sa incercam !Merita !ia este speciala

 12. Bineînțeles că votez eu,inclusiv familia.Ea este o luptătoare care spune lucrurile pe va fata .Este partea poporului👍🇷🇴💖💐.Fara nici o îndoiala va primi votul👍🌹😘🇷🇴💖💐

 13. Avem nevoie de astfel de oameni, sunt putini care mai fac ceva pentru români și România.
  Trebuie avut grijă pe cine luați alături. Vor veni mulți care vor încerca să dezbine filiale, organizații etc. Trebuie făcută o selecție pentru a nu avea surprize înainte de alegeri că vor pleca în tabăra dușmanului. Aveți deja lângă voi sunt oameni care nu prezintă garanție, dar trebuie avut grijă , altfel vom munci degeaba .
  Cu Dumnezeu Înainte !
  Totul Pentru Neam și Țară !!
  Dumnezeu să vă călăuzească pașii !

 14. Ajuta doamne sa ne poată ajuta!!!!angerul păzitor al României!!!va fi scrisă an istorie femeia asta cu dar de la Dumnezeu!!!cu toată familia rude și prieteni o RUGAM SA CANDIDEZE CA VOM FI SALVATI!!!!

 15. În fruntea României este nevoie de un om cum îi doamna Diana. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 16. Voi vota sos și ar trebui votat de toată țara pentru a face o schimbare în bine pentru România!

 17. O urmăresc pe Doamna Diana Iovanovici Șoșoacă de multă vreme, încă de când s-a implicat în procesul intentat de Cătălin Berenghi împotriva Statului Român legat de construirea unei mega moschei în inima Bucureștiului, tocmai pe pământul Brâncovenilor. Doamna Șoșoacă a fost avocatul apărării, procesul a fost câștigat, iar proiectul construirii mega moscheii a căzut.
  În ultimii doi ani, în mod deosebit, Doamna Diana s-a remarcat printr-o voință de fier în lupta ei neobosită pentru drepturile legitime ale neamului nostru, împotriva hotărârilor și restricțiilor aberante impuse din afara țării și implementate de trădătorii de la cârma țării, împotriva corupției fără precedent care sufocă Patria, împotriva samavolniciei factorilor de decizie care vând, distrug totul și sunt gata să ne implica într-un război devastator care nu ne privește etc. printr-o cunoaștere profundă a problemelor și a legilor, printr-un comportament integru și cinstit, dând dovadă de mare omenie și de un înalt patriotism, considerație și respect pentru neamul nostru și tradițiile noastre strămoșești.
  Pentru toate aceste motive, voi susține din străfundul inimii partidul SOS România și pe Doamna Diana Iovanovici Șoșoacă ca președinte al Patriei. Doamne ajută!

 18. Votez Diana ! Te Susținem din Madrid. Sa se termine o data ptr totdeauna cu justiția corupta din România. Dv știți cel mai bine la ce fac referire. Se apăra hoția. Nu este posibila o judecată dreapta… va dorim succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde