Dispar pensiile speciale? Anunț important pentru mii de români

Dacian Cioloș, copreședintele USR-PLUS, a făcut un anunț neașteptat pe pagina sa de Facebook privind pensiile speciale, despre care spune că trebuie eliminate de urgență. 

Una dintre prioritățile Alianței de guvernare este eliminarea pensiilor speciale pentru demnitari și pentru „categoriile la care nu se justifică această excepție de la contributivitate”.

Dacian Cioloș cere eliminarea pensiilor speciale

Acesta a publicat un mesaj pe Facebook  în care prezintă punctele centrale ale „reformelor” liderilor de Guvernare pe care românii care i-au votat le așteaptă. Acesta susține că este nevoie de „un calendar clar cu urgentarea eliminării pensiilor speciale pentru demnitari și pentru categoriile la care nu se justifică această excepție de la contributivitate”.

Totodată, Dacian Cioloș susține că printre prioritățile Guvernului se numără și „repararea legilor justiției măcelărite de PSD”, dar și „înființarea unei comisii de cod electoral pentru a unifica legislația într-un singur act care să prevadă alegerea primarilor în două tururi, scăderea numărului de parlamentari, evaluarea mărimii și distribuției subvenției pentru partide, vot prin corespondență simplificat”.

Sursa articol + integral Stiridirecte.ro

 119 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.