Dmitri Medvedev: Rusia va trebui să lanseze un atac preventiv, dacă Ucraina primeşte arme nucleare

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Rusia va trebui să lanseze un atac preventiv, dacă Occidentul îi va da Ucrainei arme nucleare, a declarat, vineri, vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, fostul preşedinte Dmitri Medvedev, citat de ageniile ruse de presă.

“Există legi ireversibile ale războiului. Dacă se ajunge la arme nucleare, va trebui să existe un atac preventiv”, a spus Medvedev.

Fostul preşedinte şi premier rus Dmitri Medvedev, văzut ca unul dintre cei mai fideli aliaţi ai lui Vladimir Putin, a declarat că războiul din Ucraina ar putea dura zeci de ani, cu perioade lungi de lupte întrerupte de armistiţii, a relatat joi agenţia rusă de presă RIA, citată de Reuters.

“Acest conflict va dura foarte mult timp, cel mai probabil zeci de ani”, a declarat Medvedev, citat de RIA. “Atât timp cât există o astfel de putere (la Kiev – n.r.), vor fi, să zicem, trei ani de armistiţiu, doi ani de conflict şi totul se va repeta”, a continuat el, reiterând afirmaţia Moscovei că Ucraina este un stat nazist.

citeste integral pe stiripesurse

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *