DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Doi adolescenţi amendaţi pentru că se sărutau pe o bancă într-un parc din Ploieşti şi nu purtau mască

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Doi adolescenţi au fost amendaţi de un poliţist local, după ce au fost surprinşi sărutându-se pe o bancă în parc, fără să poarte mască.

Doi adolescenţi amendaţi pentru că se sărutau pe o bancă într-un parc din Ploieşti şi nu purtau mască

Profimedia

  • Exces de zel

Cei doi tineri au avut de plătit 250 de lei pentru gestul lor. Mama băiatului a achitat amenda, dar a decis să ceară explicaţii conducerii Poliției Locale Ploiești pentru gestul făcut de omul legii.

„Fiul meu se afla în parc, pe bancă, în compania unei fete. Cei doi se sărutau, iar în jurul lor nu se afla nimeni. Polițistul local a venit din spate pentru a-i putea surprinde pe cei doi, iar apoi i-a amendat.

Exces de zel

A scris în procesul verbal că băiatul meu a fost depistat în parcul de joacă pentru copii fără a purta mască de protecție. Mi se pare un abuz și o josnicie. Alte infracțiuni nu avea de constatat?”, a fost mesajul femeii publicat de Observatorulph.ro, alături de procesul verbal.

Directorul instituţiei a anunţat că va demara o anchetă pentru a clarifica situaţia.

Sursa ObservatorNews

 147 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos