DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Doi bunici au devenit spaima magazinelor de bijuterii din Moldova. Ar fi furat zeci de bijuterii din Bacău, Vaslui, Bârlad şi Oneşti

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Pentru că inspirau încredere, au reuşit să plece liniştiţi cu aur de mii de euro, fără ca angajaţii să suspecteze că au fost jefuiţi. Păgubiţii au cerut ajutorul poliţiei, dar cum acesta a întârziat să apară, au reuşit să-i identifice singuri pe hoţi. Cu toate acestea, bunicii iubitori de podoabe sunt în continuare în libertate.

Cei doi intrau în magazin sub pretextul că vor să cumpere un cadou pentru nepot.

Şi-au descoperit veleităţile de hoţi la vârsta senectuţii

Ţinteau lanţurile groase, cu gramaj mare, pentru care erau dispuşi să plătească un preţ pe măsură – nu mai puţin de 2.000 de euro. Era suficientă o clipă de neatenţie a vânzătorului, pentru a subtiliza cu viteză bijuteria, pe care o ascundeau apoi în buzunar. Nimic nu dădea de bănuit că ar fi de fapt hoţi experimentaţi.

Sincron Irina Munteanu – angajată magazin bijuterii“Sub nicio forma nu m-am gândit că ar putea recurge la un asemenea gest. Pareau de incredere, pareau eleganti si avand in vedere ca au o varsta, sub nicio forma..”

Hoţii au reuşit sa dea lovituri şi în Bacău, Vaslui, Bârlad şi Oneşti. Foloseau diferite metode iar când angajaţii magazinelor îşi dădeau seama că au fost înşelaţi era prea târziu.

Citeste articolul integral pe ObservatorNews.ro

 168 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos