Doi influenceri urmează să fie deportaţi din Bali, după ce farsa lor a scandalizat o ţară întreagă

Doi influenceri urmează să fie deportați din Bali, după ce au stârnit criticile pentru crearea unui videoclip de tip ”farsă”. Ei s-au filmat în timp ce purtau o mască de față pictată, pretinzând că este de fapt una de protecţie, a declarat vineri un oficial.

  • Doi influenceri urmează să fie deportaţi din Bali, după ce farsa lor a scandalizat o ţară întreagă

Josh Paler Lin și Leia „Lisha” Se au realizat videoclipul în care Lin pictează o mască falsă pe fața lui Se, înainte de a intra într-un magazin alimentar. În Indonezia sunt necesare măștile de protecţie. Momentul a devenit viral după ce a fost postat pe canalul de YouTube al lui Lin, pe data de 22 aprilie.

Indonezia are reglementări stricte privind purtarea măștilor în public. O primă infracțiune poate duce la o amendă de 1 milion de rupii (aproximativ 70 USD), iar străinii pot fi deportați după o a doua infracțiune.

Deși aceasta este o primă încălcare atât pentru Lin, cât și pentru Se, notorietatea cauzată de videoclip ar fi supărat atât de tare autoritățile locale, încât au decis să îi deporteze pe cei doi influenceri, potrivit CNN.

Citeste continuarea pe ObservatorNews.ro

Comentarii Facebook
Pentru a inchide POPup-ul apasa pe imaginea de mai jos