DOLIU imens. A MURIT! Nadia Comaneci: „Dumnezeu să o odihnească în pace!”

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Celebra gimnastă Nadia Comăneci este în doliu și trece prin clipe grele după ce a pierdut o persoană foarte dragă.

Dianne Durham. Fosta sportivă afro-americană, prietenă bună cu Nadia Comăneci, a pierdut lupta cu viața la vârsta de 52 de ani. Dianne a fost prima campioană afro-americană la gimnastică din istoria Statelor Unite ale Americii.

Marea noastră gimnastă Nadia Comăneci este în doliu! O persoană extrem de apropiată ei a pierdut lupta cu o gravă maladie. Sportiva născută la Onești și-a exprimat regretul pe rețelele de socializare, după ce buna ei prietenă, o mare sportivă de asemenea, a decedat în urmă cu puțin timp, iar acum vedeta este în doliu.

Nadia Comăneci trece prin clipe grele
Fosta mare gimnastă a lumii este profund îndurerată după ce a pierdut o persoană foarte dragă. Este vorba despre Dianne Durham, o fostă sportivă, prietenă bună cu Nadia Comăneci. Aceasta a pierdut lupta cu viața la vârsta de 52 de ani. Ea a fost prima campioană afro-americană la gimnastică din istoria Statelor Unite ale Americii.

Din nefericire, aceasta fusese diagnosticată cu o boală cumplită care o măcina de mult timp. În cele din urmă boala a învins-o pe Dianne, iar acum întreaga lume a gimnasticii este în doliu.
Dianne Durhan a fost constrânsă să părăsească lumea sportivă în 1985, din cauza unei accidentări, însă nu a plecat de tot, ci a continuat să activeze ca arbitru, speaker motivațional, dar și antrenor. Ultimul șpagat într-un concurs l-a făcut la trei ani după ce a devenit campioană în America.

Mesaj emoționant din partea Nadiei

Sursa: ziareonline.ro

RECLAMA 8

Loading