DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Doliu în lumea filmului! S-a stins din viață un actor de renume

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Zi tristă pentru lumea internațională a filmului. S-a stins din viață un actor celebru. Vestea tristă cu privire la trecerea sa în neființă a fost dată în mediul online chiar de către fosta parteneră de viață a actorului. Se pare că acesta suferea de o afecțiune gravă.

Doliu în lumea filmului

S-a stins din viață un cunoscut actor de film și voce. Este vorba despre Michael Kopsa, cunoscut mai ales pentru filmul “Fantastic Four”. Se pare că suferea de o afecțiune gravă care l-a măcinat în ultimul timp. Fosta lui soție a dat vestea tristă cu privire la trecerea lui în neființă.

Michael Kopsa a lăsat în urma lui producții mari, cum sunt: Gundam, Dosarele X, Watchmen, Fantastic Four, The X-Files, The Dead Zone, Psych, Apollo 18, care îi vor păstra amintirea vie.

„Marele Michael Kopsa, prietenul meu drag și tatăl fiicei mele, Nora, a murit la 23 octombrie 2022, din cauza unei tumori pe creier. A fost un actor incredibil, atât pe scenă, cât și în filme, un actor de voce, tâmplar, muzician și pictor desăvârșit. Cel mai important, Michael a fost un tată iubitor și omniprezent.”, a anunțat Lucia Frangione pe Twitter.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

 350 Total vizualizari,  4 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos