DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Doliu în lumea politică! A murit fostul secretar al Apărării

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Aducem o nouă veste tristă, după ce o mulțime de personalități au plecat din această lume. Aflăm acum că lumea politică este îndoliată, după ce fostul secretar al Apărării a plecat în mor fulgerător. Nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie!

A murit Ashton Carter

Fostul secretar al Apărării Statelor Unite ale Americii, Ashton Carter, a murit luni seară, la Boston. Bărbatul avea 68 de ani și a suferit un stop cardiac, pentru care medicii nu au mai putut face nimic.

 

Deși specialiștii au făcut eforturi pentru a-l stabiliza, totul a fost în zadar și au conformat decesul. Anunțul morții a fost făcut chiar de către familia omului politic, care a vrut ca toți cei care l-au iubit și cunoscut să-i poată aduce un ultim omagiu.

„Familia fostului secretar al Apărării Ashton B. Carter împărtășește cu profundă și profundă tristețe faptul că secretarul Carter a decedat luni seară la Boston, în urma unui eveniment cardiac subit, la vârsta de 68 de ani”, a transmis marți familia lui Carter într-un comunicat.

CITESTE INTEGRAL PE DESTEPTE

 262 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos