Doliu în lumea teatrului. A murit actorul Florin Beciu, directorul Teatrului Național Caracal

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Lumea teatrului românesc este din nou în doliu. Actorul Florin Beciu, directorul Teatrului Național Caracal, a încetat din viață luni dimineață.

A murit actorul Florin Beciu, directorul Teatrului Național Caracal. Florin Beciu a fost Directorul Centrului Cultural Municipal „Radu Şerban” din Caracal și în ultima perioadă s-a luptat cu o boală cumplită care din păcate, l-a răpus.

A murit actorul Florin Beciu, directorul Teatrului Național Caracal

Vestea morții sale a fost dată de reprezentanții instituției care știau de problemele de sănătate pe actorul le avea.

„Anunțăm cu regret plecarea mult prea timpurie a actorului, regizorului artistic, colegului și prietenului Florin Beciu. Ne simțim lipsiți de un om care nu de puține ori a poziționat activitatea artistică mai presus de sine, arătând dovada sacrificiului ori de câte ori avea ocazia.  Rămânem cu generozitatea, inteligența sensibilă, verticalitatea și disponibilitatea unui om care a făcut atâția tineri să își deschidă aripile și să creadă că pot mai mult. De aceea spunem că Florin va trăi veșnic prin sutele de adolescenți care au avut bucuria de a lucra cu el și de a se lăsa purtați de sfaturile sale. Este o pierdere mai presus de cuvinte, mai presus de necuvinte. Drum lin!”, au transmis reprezentanții Centrului Cultural Municipal „Radu Şerban” din Caracal pe pagina de Facebook.

CITESTE INTEGRAL PE RTV

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *