DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Doliu în presa românească – Un cunoscut jurnalist de la Evenimentul Zilei a murit chiar în ziua în care ziarul la care lucra a împlinit 30 de ani

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Jurnalistul Vlad Teodorescu de la Evenimentul Zilei s-a stins în urma unui infarct chiar. Anunțul a fost făcut de jurnalistul Petrișor Cană.

„Chiar în ziua în care Evenimentul zilei a împlinit 30 de ani am aflat că s-a stins din viață un alt camarad de presa: Vlad Teodorescu”, a anunțat jurnalistul Petrișor Cană.

„Jurnalist hârșâit prin presa cotidiană până la cel mai înalt nivel. Un om bun. Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace!”, a mai scris acesta despre ziaristul profesionist din generația post-decembristă care s-a ocupat și de ediția EVZ de Basarabia.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

 342 Total vizualizari,  4 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde