DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Doliu în sportul românesc: a încetat din viață o multiplă campioană olimpică

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Multipla campioană la atletism Argentina Menis a încetat din viaţă, la vârsta de 74 de ani, informează FR Atlletism.

Medaliată cu argint la aruncarea discului la Jocurile Olimpice din 1972 şi tot cu argint la Europenele din 1974, Argentina Menis a stabilit un record mondial (67,32 m/1972) şi trei olimpice (61,38 m/1972, 64,28 m/1972, 65,06 m/1972).

A fost Maestră a sportului şi Maestră emerită a sportului.

Pentru activitatea desfăşurată ca antrenoare a clubului Dinamo Bucureşti şi a rezultatelor obţinute de sportivii pe care i-a îndrumat a primit titlul de „Antrenor emerit”.

A fost membră a Comitetului Olimpic Român (1977 – 1982) şi decorată cu Ordinul “Meritul Sportiv / clasa a II-a” (1973), Medalia “Meritul Sportiv / clasa I” (1976), Medalia Naţională „Serviciul Credincios / clasa I a” (2000) şi Ordinul „Meritul Sportiv / clasa I” (2004).

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde