Dorian Popa, umilit public de Oana Zăvoranu. „Are zile în care mângâie pereții!” VIDEO

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Dorian Popa și Oana Zăvoranu au format un cuplu pe micile ecrane, în serialul Sacrificiul, iar fanii lor au crezut inclusiv că s-a înfiripat ceva între ei și în realitate. Adevărul este cu totul altul, ba, mai mult, “Querida” l-a făcut praf pe vlogger!

Dorian Popa, umilit public de Oana Zăvoranu. Actriţa a făcut o serie de dezvăluiri șocante, care ne arată un Dorian Popa departe de imaginea pe care și-a construit-o public în ultimii ani. Acesta este acuzat că face scandal când nu primește produse pe gratis, dar și că poartă multe produse fake.

Dorian Popa, umilit public de Oana Zăvoranu

„E tăticul mocangiștilor! A apărut la un moment dat în 2011, în ceva ce nu mai ține nimeni minte.  L-am văzut într-o provocare când mânca mâncare de cățel. Eu vă spun o chestie pățită de mine. Aveam o filmare și purta niște adidași care costă vreo 1.000 și ceva de euro perechea. La un moment dat, îl vedeam în fiecare zi că schimbă perechile de două-trei ori pe zi. L-am întrebat: „Băi, nene, câte perechi ai?”. Și îmi zice el: „Am la portbagaj toate perechile!”. Mie, personal, mi-a recunoscut că are fake-uri. Aveam probleme la filmare cu el, cum vorbea el, îi spuneam: de ce țipi la 8 dimineața?”, a dezvăluit  Oana Zăvoranu.

Citeste continuarea pe RomaniaTV

Loading