DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

DOSAR PENAL, ÎN CAZUL CALULUI BĂTUT CU BICELE! CE RISCA ACUM CEI IMPLICATI?

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Dosar penal dupa ce MDITV a difuzat imaginile tulburătoare în care doi indivizi băteau fără milă cu bicele un cal, în satul Vizuresti.

Imaginile tulbărătoare au fost postate de un localnic pe pagina sa de pe o reţea de socializare! Incidentul s-a petrecut zilele trceute în satul Vizureşti, din comuna dâmboviţeană Ciocăneşti. Revoltat de ce vede, omul face apel la autorităţi să intervină de urgenţă.

În imagini apar doi indivizi care lovesc fără milă cu biciul un cal, care nu putea trage caruţa încărcată. Prima dată, calul este lovit de unul dintre bărbaţii agresivi, însa apoi, pentru că nu putea clinti din loc căruţa plină, ambii bărbaţi se pun cu bicele pe bietul animal. Dupa difuzare aimginilor pe postul nostru de televiziune, Inspectoratul de Politie al judeţului Dâmboviţa a anunţat că s-a autosesizat şi a deschis în cauză un dosar penal.

 “Având în vedere imaginile apărute în spațiul public cu privire la o cabalina agresată, pe raza localităţii Vizureşti, polițiștii din cadrul Politiei Orașului Răcari s-au sesizat și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „rănirea sau schingiuirea animalelor”, faptă prevăzută de art. 25 din Legea nr. 205/2004 privind protecția animalelor.” a transmis IPJ Dâmboviţa

 205 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos