DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Două fete aflate pe un trotuar din București au fost strivite de o mașină. Femeia care se afla la volan a recunoscut că a încurcat pedalele

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Accident grav în București. Sâmbătă după-amiază, o șoferiță a pierdut controlul mașinii, a intrat într-un stâlp, apoi în gardul unei case, lovind și două fetițe aflate pe trotuar. Cele două fete ajunse în stare gravă la spital, dar nu au mai putut fi salvate. Femeia care se afla la volanul mașinii a fost audiată 3 ore, iar față de ea nu s-a luat nicio măsură preventivă în dosarul în care este audiată pentru ucidere din culpă.

Două fete aflate pe un trotuar din București au fost strivite de o mașină

Accidentul s-a produs în Nordul Bucureștiului.

Cele două fetițe au fost rănite când automobilul a ricoșat în gardul unei case, timp în care fetițele se jucau pe trotuar. Fetițele aveau vârstele de 14 ani, respectiv 6 ani. Ele au fost transportate, în stare gravă, la spitalele Floreasca și Grigore Alexandrescu, potrivit Digi24.

Sursa articol b365.ro

UPDATE 01.03.2021

Share

Imagini tulburătoare cu accidentul din București în care și-au pierdut viața două fetițe de 6 și 14 ani au apărut în mediul online. Acestea au fost surprinse pe camerele de supraveghere din preajmă și sunt de-a dreptul șocante. Se poate vedea clar cum mașina vine cu mare viteză și le izbește în plin pe copilele care stăteau liniștite pe trotuar.

Imaginile cu accidentul din București au devenit virale pe internet

Camerele de supraveghere din zonă au surprins momentul tragediei. Șoferița le-a spus polițiștilor că nu conducea des și a încurcat pedalele, frâna cu accelerația. Martorii susțin că pasagerul din dreapta ar fi fost băut și a făcut schimb cu soferița care a încurcat pedalele.

În imagini se poate vedea cum mașina vine cu o viteză foarte mare de pe strada Fructelor și izbește în plin copilele care stăteau pe trotuar. Martorii susțin că doi copii care se jucau în zonă au reușit să se ferească și au scăpat cu viață, dar ar f putut fi și ei victime.

Tot în imagini se poate observa cum mai multe persoane îl dau jos pe pasagerul din dreapta și îl iau la bătaie. Oamenii care locuiesc în zonă spun că sunt și acum în stare de șoc și nu își pot reveni. Astăzi mulți dintre ei s-au întors la locul accidentului și au adus flori și lumânări și s-au rugat pentru sufletele nevinovate care au plecat ieri dintre noi.

Unii martori susțin că soferița a ajuns să conducă doar pentru că a făcut schimb cu celălalt pasager, care ar fi consumat alcool.

Din păcate și ambulanța a ajuns târziu, tot după spusele martorilor. Acesta ar fi venit la aproximativ 30 de minute după apel. Fetița de 6 ani ar fi fost dusă de bunicul ei la spital, însă din păcate și-a pierdut viața pe drum.

Sursa Fresh24.ro

 701 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos