DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

DRAMĂ ÎN ITALIA. O TÂNĂRĂ MAMĂ S-A ARUNCAT DE PE UN POD ÎMPREUNĂ CU FIUL EI DE 1 AN ȘI JUMĂTATE. COPILUL A SUPRAVIEȚUIT, ÎNSĂ, STAREA LUI E CRITICĂ

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

O dramă fără margini s-a petrecut în acest weekend în nordul Italiei. O tânără mamă și-a pus capăt zilelor aruncându-se de pe un pod în timp ce își ținea în brațe fiul de doar un an și jumătate. Copilul a supraviețuit căzăturii, însă, starea lui e critică, iar medicii italieni au spus că e nevoie de o minune ca să rămână în viață.

O tânără mamă s-a aruncat de pe un pod împreună cu fiul ei de 1 an și jumătate

În vârstă de 31 de ani, femeia a murit după ce s-a aruncat de pe podul Vidor, în Treviso, au relatat jurnaliștii publicației informazione.it. Înainte să pășească în gol, ea și-a luat băiețelul de nici doi anișori în brațe, gândindu-se că vor merge împreună pe lumea cealaltă. Copilul a fost găsit în stare gravă de salvatori și a fost transportat de urgență la spitalul din Treviso.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, tânăra mamă a ieșit noaptea trecută din casă în jurul orei 20.00. La scurt timp după ce apropiații au alertat autoritățile, carabinierii i-au găsit mașina goală, lângă podul de peste râul Piave, înalt de 15 metri. Pe mal, pompierii au descoperit trupul fără viață al femeii și copilul care a supraviețuit impactului violent. Presa locală a scris că aceasta era în depresie și se trata la un centru specializat.

Tragedia s-a produs la mai puțin de 30 de kilometri de Castello di Godego, un alt oraș din provincia Treviso, unde sâmbătă un tată și-a ucis fiul de doi ani și apoi și-a luat viața

Sursa: cancan.ro

 193 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos