DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Dronele ucrainene au ajuns în apropierea Moscovei. Scuturat puternic de Putin cei de la FSB susțin că au neutralizat amenințările

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Mai multe incidente implicând drone s-au produs în ultimele luni pe teritoriul rusesc, unele foarte departe de frontul din Ucraina, dar e prima dată când s-a semnalat un asemenea incident în regiunea capitalei.

O dronă s-a prăbuşit marţi la circa o sută de kilometri de Moscova, nu departe de o staţie de compresie a gazului, au anunţat autorităţile, adăugând ca alte trei aparate de acest tip au fost doborâte în alte părţi în Rusia. Mai multe incidete implicând drone au avut loc în ultimele luni pe teritoriul rusesc, uneori foarte departe de frontul din Ucraina, dar este prima dată că este semnalat un asemenea incident în regiunea capitalei, relatează Le Soir preluat de Rador.

Guvernatorul acestei regiuni, Andrei Vorobiov, a declarat că o dronă a căzut lângă localitatea Gubastovo, la circa 100 de kilometri sud-est de Moscova. Ţinta era probabil o instalaţie civilă care nu a fost avariată”, a notat el pe Telegram. Nu a dat mai multe precizari, dar satul Gubastovo este situat în apropierea unei staţii de compresie a gazului aparţinând gigantului Gazprom.

“Nu există victime, nici distrugeri la sol”, a adăugat Andrei Vorobiov, subliniind că serviciile de securitate (FSB) şi alte “organe competente” gestionează situaţia. Ministerul regional al Energiei, citat de agenţia de presă Ria-Novosti, a dat asigurări că prăbuşirea acestei drone nu a creat nicio “situaţie de criză” şi că reţeaua de distribuţie a gazului funcţionează “normal”.

Două drone doborâte

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde