DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Dubla crimă din Turnu Măgurele se transformă într-una triplă. Cosmina, fata de 16 ani ucisă cu sânge rece, era însărcinată în cinci luni

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Dubla crimă din Turnu Măgurele care a șocat întreaga țară se transformă într-una triplă. Cosmina, fata de 16 ani ucisă cu sânge rece, era însărcinată în cinci luni. Fata a fost înjunghiată de 10 ori de către prietenul iubitului său.

Ies la iveală noi detalii șocante în cazul crimei odioase care a avut loc în noaptea de 24 spre 25 octombrie 2022, atunci când Cosmina și David, cei doi iubiți de 16 și respectiv 18 ani, au fost uciși cu sânge rece de Florentin Vișu.

Se pare că cei doi tineri nu sunt singurele victime care și-au găsit sfârșitul în mâinile lui Vișu. Cosmina era însărcinată în cinci luni și o dată cu ea și-a pierdut viața și bebelșul pe care fata se pregătea să îl aducă pe lume.

Tatăl copilului era chiar David, băiatul ucis cu sălbăticie de agresorul care i-a aplicat peste 40 de lovituri de cuțit.

După ce a asistat la cumplitele scene, Cosmina a căzut și ea victima lui Florenti Vișu care nu a avut nici un pic de milă față de biata fată, înjunghiind-o de 10 ori.

O dată cu Cosmina și-a pierdut viața și bebelușul celor doi iubiți, pe care tinerii și-l doreau extrem de mult și pe care așteptau cu nerăbdare să îl strângă la piept.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 196 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos