Dumitru Dragomir are COVID-19, deși s-a vaccinat

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Asta deși se vaccinase recent. Dumitru Dragomir a mers imediat și și-a mai făcut un test, iar acum așteaptă rezultatul.

Dumitru Dragomir, în vârstă de 74 de ani a aflat că are COVID-19, după ce și-a făcut un test. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a luat virusul chiar dacă s-a vaccinat de curând. Acesta spune că se simte bine și nu are simptome. Dragomir a făcut imediat un alt test și așteaptă rezultatul.

„Este adevărat că sunt în carantină. Am făcut un test și a ieșit negativ, iar apoi am făcut un test PCR și am ieșit pozitiv. Practic, am COVID. Mă simt bine, nu am niciun simptom. Nu am nici pe dracu’, dar respect regulile. Nu mai știu ce să cred. Eu am făcut și vaccinul… Acum, aștept rezultatele unui alt test, mi-am mai făcut unul, ca să fiu sută la sută sigur… Vom vedea ce va fi”, a declarat Dragomir, pentru ProSport.

Cazuri de coronavirus au fost anunțate în România

Sursa Redactia.ro

Loading