DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

După ce a amenințat cu represalii dure, Kremlinul e iritat și revine cu un nou mesaj despre Transnistria

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Kremlinul s-a declarat luni îngrijorat de starea de lucruri din Transnistria, regiune separatistă din estul Republicii Moldova, unde Moscova susţine că forţe externe agită situaţia, transmite Reuters. Săptămâna trecută, Moscova a transmis Occidentului că va percepe orice acţiuni care ameninţă forţele ruse staţionate în Transnistria drept un atac asupra Rusiei, avertisment care a survenit pe fondul sporirii îngrijorărilor în Republica Moldova cu privire la o posibilă ameninţare rusă, scrie Agerpres.

Preşedintele proeuropean al Republicii Moldova, Maia Sandu, a acuzat în această lună Moscova că pune la cale o lovitură de stat, lucru negat de Rusia.

Pe de altă parte, potrivit Radio Chişinău, aşa-zisul lider al regiunii transnistrene, Vadim Krasnoselski, a apreciat că situaţia din regiune este “tensionată” din cauza panicii şi a menţionat că în cazul unui pericol real, va anunţa personal şi imediat populaţia despre acest lucru.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde