DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

După pandemie și război, urmează extraterești? NASA publică o poză de pe Marte, cu o ‘poartă’ sculptată în stâncă (Foto)

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

La o primă vedere, o fotografie a planetei Marte pare să arate o poartă de intrare sculptată în rocă. Conspiraționiștii au sugerat că imaginea publicată de NASA este o dovadă a existenței vieții extraterestre pe planeta roșie,. Oamenii de știință spun că e doar un fenomen geologic normal.

Imaginea capturată de roverul Curiosity săptămâna trecută arată clar un gol dreptunghiular în suprafața stâncii și a dat naștere, inevitabil, la teorii ale conspirației care o indică drept dovadă a existenței vieții extraterestre pe planeta roșie, scrie Sky News, potrivit Mediafax.

Explicația simplă pentru „ușa” de pe Marte este, de fapt, conținută în fotografia însăși, la o privire mai atentă, au spus oamenii de știință.

Aceasta arată dovezi că elementul a fost format prin „procese geologice normale”, a explicat profesorul Sanjeev Gupta, de la Imperial College London pentru The Daily Telegraph.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

 281 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde