DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

E alertă maximă la Kremlin după atacul ucrainenilor de la Briansk: Vladimir Putin și-a anulat toate planurile

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Agenția rusă de știri de stat RIA Novosti a relatat pe canalul său Telegram că purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat, în briefingul său de presă zilnic, că președintele rus Vladimir Putin a anulat o călătorie planificată în Stavropol “din cauza situației din regiunea Briansk”.

În briefingul său de presă, Peskov a spus că incidentul a fost un atac al “teroriștilor”. Presa rusă a scris articole în care susțin că forțele ucrainene au intrat pe teritoriul rusesc în regiunea Briansk, care se învecinează cu Ucraina la nord.

Vladimir Putin analizează situația din biroul său de la Kremlin

Vladimir Putin primește la Kremlin informări periodice de la conducerea agențiilor de aplicare a legii din țară cu privire la situația din regiunea Bryansk, a declarat secretarul său de presă Dmitri Peskov. “Președintele Putin este la Kremlin. El primește rapoarte periodice periodice de la agențiile de aplicare a legii. În special, el este raportat de șeful FSB Bortnikov, ministrul Apărării Shoigu și șeful Rosgvardia Zolotov”, a declarat el reporterilor, relatează Interfax.

Potrivit lui Peskov, “vorbim despre evenimentele care se desfășoară în regiunea Bryansk în legătură cu atacul militanților ucraineni”. El a explicat că “forțele de securitate raportează cu privire la acțiunile întreprinse de agențiile de aplicare a legii pe care le-am menționat pentru a combate teroriștii”.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde