DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

E dezastru în spitalele din România! O femeie a chemat poliția după ce a așteptat 4 ore ca să-i fie consultat copilul grav bolnav!

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!
O femeie din Ploiești a așteptat 4 ore la spital pentru o simplă consultație pentru copilul său. Exasperată de timpul mare de așteptare, femeia s-a plâns personalului medical dar, în loc ca doleanțele sale să îi fie ascultate, aceștia au devebit agresivi

Un conflict între părinți și medici a izbucnit în acest weekend la Spitalul de Pediatrie din Ploiești și s-a încheiat abia după ce a intervenit poliția. O femeie, care inițial sunase la 112 ca să ceară ajutor pentru fiica sa, a reclamat medicilor faptul că aștepta de 4 ore pentru o simplă consultație. Reacția cadrelor medicale a fost, însă, una lipsită de profesionalism.

Poliția locală Ploiești a fost sesizată cu privire la izbucnirea unui conflict în cadrul Spitalului de Pediatrie din localitate, scrie Observatorul Prahovean

„La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 14.30, polițiștii Secției nr.4 de poliție Ploiești au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie cu privire la faptul că are un conflict cu medicul de gardă din cadrul unui spital din municipiul Ploiești.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, nefiind găsită apelanta, însă a fost identificată o femeie, în vârstă de 42 de ani, care a declarat faptul că s-a deplasat împreună cu fiica sa minoră încă de la ora 9.30 și până la acel moment nu fusese consultată de medicul de gardă.

CITESTE INTEGRAL PE DAILYBUSINESS

 126 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos