E doliu în România! A murit artistul plastic Albin Stănescu

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Doliu în România! Albin Stănescu, cunoscut artist plastic român, s-a stins din viață la 84 de ani.

Albin Stănescu a devenit cunoscut datorită activității sale dedicate ilustrațiilor din cărțile pentru copii. A murit joi, pe 23 februarie 2023, la vârsta de 84 de ani.

Albin Stănescu a murit, la 84 de ani. Ce realizări a avut cunoscutul artist plastic

Artistul plastic a desenat coperțile a cel puțin 20 de cărți din colecția “Clubul temerarilor”. S-a ocupat de o mulțime de benzi desenate și i-a bucurat pe mulți copii.

Reprezentanții Asociației Muzeului Jucăriilor din București au făcut anunțul trist al trecerii în neființă a lui Albin Stănescu.

“O veste tristă. Maestrul Albin Stănescu, cel care ne-a bucurat copilăria cu benzile desenate și ilustrațiile de cărți pentru copii a părăsit această lume. Ar fi împlinit 85 de ani în iunie”, a fost mesajul postat de către reprezentanții Asociației Muzeului Jucăriilor din București, pe Facebook.

CITESTE INTEGRAL PE RTV

RECLAMA 8

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *