Ea este Mihaela, fata de 20 de ani care ar putea muri oricând. Singurul om care putea să o salveze a refuzat: ”Este sânge din sângele meu, dar m-a refuzat”

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Mihaela Bîrgăoanu este o tânără din localitatea ieșeană Miroslovești, care la doar 20 de ani, o vârstă la care majoritatea fetelor își fac tot felul de planuri, își așteaptă moartea.

Ea este Mihaela, fata de 20 de ani care ar putea muri oricând. În urmă cu șase ani, Mihaela a primit un diagnostic crunt, aplazie medulară, o boală cruntă care duce la leucemie.

Ea este Mihaela, fata de 20 de ani care ar putea muri oricând

De trei ani de zile, viața Mihaelei a devenit un coșmar din care pare că nu mai poate ieși.

Medicii din România i-au spus că nu se mai poate face nimic, însă Mihaela ar mai avea o șansă la viață dacă ar ajunge la operație la un spital privat din Turcia.

Însă din păcate, costurile operației sunt imense, peste puterile bietei fete, iar singurul om care o putea salva a refuzat să facă acest lucru.

„Mi s-a dat o șansă în Turcia, la un spital privat, dar costurile sunt foarte mari. Operația costă în jur de 68.000 de euro, iar eu nu dispun de această sumă. Îmi doresc să trăiesc, în ciuda sumei foarte mari, având multe motive pentru care să lupt”, a declarat Mihaela, cu ochii plini de lacrimi, potrivit BZI. 

Aplazia medulară, duce la dezvoltarea pancitopeniei, unde există un deficit al tuturor celulelor sanguine, precum leucocite, eritrocite și trombocite, ducând spre leucemie. Această boală avansează foarte rapid, iar Mihaela trebuie trebuie să ajungă cât mai urgent la spital.

RECLAMA 8

„Am căutat soluții peste soluții. Este un moment foarte dificil pentru noi, dar mai ales pentru ea, însă luptă și își dorește să se facă bine și să se bucure de viață. Singura șansă i s-a oferit la un spital privat din Turcia, unde i se poate efectua un transplant de celule stem și apoi un tratament de specialitate, dar costurile sunt uriașe, aproximativ 68.000 de euro. Este peste puterile noastre”, a declarat cumnata Mihaelei.

Acest caz i-a impresionat pe cei de la BZI care au inițiat o campanie de strângere de fonduri pentru a pe ajuta pe Mihaela să trăiască. Oamenii cu suflet mare care vor să îi ofere fetei o nouă șansă la viață o pot face donând la numărul RO34RZBR0000060022777612 – Mihaela BÎRGAOANU, monedă LEI.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *