DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Ea este polițista care s-a sinucis cu arma din dotare! Și-a dus copiii la școală, apoi a recurs la gestul extrem EXCLUSIV

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Ea este polițista care s-a sinucis cu arma din dotare! Și-a dus copiii la școală, apoi a recurs la gestul extrem de a-și pune capăt zilelor. Iată detaliile tragice ale anchetei!

Ea este polițista care s-a sinucis cu arma din dotare!

Cecilia C. este polițista care s-a sinucis cu arma din dotare! Femeia în vârstă de doar 36 de ani a recurs la gestul extrem, la puțin timp, după ce și-a condus cei doi copii la școală.

Cecilia avea o fetiță și un băiat, de 10, respectiv 5 ani, iar toți cei care au cunoscut-o, atât personal, cât și profesional, susțin că era de o seriozitate și un profesionalism ireproșabil. Nimeni nu s-ar fi așteptat să recurgă la acest gest necugetat! Aceasta era agent de poliție și absolvise Școala de agenți de la Câmpina, fiind încadrată la IPJ Buzău, unde activa la Secția de Poliție Rurală Mărăcineni. Chiar astăzi urma să intre de serviciu!

Tragicul eveniment a avut loc în casa Ceciliei, din cartierul buzoian Dorobanți, unde locuia alături de soț și cei doi copii. Odată ajunsă acasă, după ce și-a condus micuții la școală, femeia nu a stat pe gânduri! Cecilia a luat arma din dotare și s-a sinucis. Iată ce a făcut Cecilia cu doar câteva secunde înainte să-și pună capăt zilelor!

 62 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos