DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

EDUCATOAREA BĂTĂUŞĂ A FOST DATĂ AFARĂ! (VIDEO INTREG)

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Steluţa Mitrea, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Ialomiţa ne-a declarat în urmă cu puţin timp că educatoarea care s-a filmat în timp ce loveşte un copilaş a fost data afară.

“S-a întâmplat la grădiniţa de la Şcoala Gimnazială  Aurel Vlaicu – Feteşti. De dimineaţă, la ora 7.45, am fost prezentă împreună cu colega mea inspector de învăţământ preşcolar.

La ora 7 deja era întrunit consiliul de administraţie al şcolii. Era şi domana educatoarea prezentă. Începând de astăzi, doamna educatoare are contractul de muncă încetat. Am vorbit şi cu părinţii, care ne aşteptau acolo. I-am liniştit! Suspendarea este definitivă!

Domana educatoare nu recunoaşte că a lovit copilul, dar am văzut imaginile şi pentru toate lumea este foarte clar că băieţelul care plânge este cu copil speriat, timorat. Toţi copiii sunt foarte traumatizaţi. Un copil care vine la grădiniţă trebuie să fie feircit,  bine-dispus, să-i placă ce face. Se vede clar din acele imagini că ei erau foarte speriaţi, ceea ce pe oricine duce  cu gândul că un astfel de comportament al doamnei nu a fost pentru prima dată.

Deci e foarte clar că acei copii erau traumatizaţi. În plus, doamna a mai încălcat o regulă. A filmat copiii fără acordul părinţilor, care este încă o abatere. Nu tolerăm purtarea abuzivă sub nicio formă” a declarat pentru MDITv, Steluţa Mitrea, inspectorul general al ISJ Ialomiţa

 217 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos