DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

El este țeparul cu facturi false din București: este fost consilier general în Primăria Capitalei și fost lider politic

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Un bărbat din București a convins o femeie să îi dea 85.000 de euro, „menținând-o în eroare prin prezentarea de contracte sau facturi fictive”, conform Poliției Capitalei.

Conform surselor judiciare, bărbatul în cauză ar fi Richard Radu, fost consilier general în Primăria Capitalei din partea PNL. Ulterior, Richard Radu a trecut UNPR și ulterior la PMP (prin fuziunea cu UNPR), acolo unde a candidat pentru un mandat de senator.

Fostul politician a păcălit o femeie că își va lansa propria monedă crypto, că este expert în această piață. De asemenea, el susținea că urmează  intermedieze servicii de furnizare electrică sub prețul pieței și i-a emis femeii facturi prin care arăta că rulează bani mulți prin firma sa.

content-image

Ce au descoperit polițiștii

Marți, poliţiştii din București au făcut o percheziție domiciliară într-un dosar penal de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată.

citeste integral pe stiripesurse

 30 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde