DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Elena Marin și Zanni de la Survivor sunt la cuțite! Cuvântul care a deranjat-o teribil pe Faimoasă

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Elena Marin și Zanni de la Survivor au fost protagoniștii unui scandal de proporții în ediția de vineri seară. Cei doi s-au certat teribil, și totul a pornit de la bănuiala Elenei cum că Zanni îi fură mâncarea. Discuțiile au escaladat și cuvintele pe care cei doi și le-au aruncat au fost extrem de dure. Elena a început se plângă și a spus ce a deranjat-o cel mai tare din tot ce i-a spus Zannidache.

Elena Marin și Zanni de la Survivor sunt la cuțite

Elena Marin și Zanni s-au certat la cuțite după ce Faimoasa l-a bănuit pe tânăr că ar fi cel care îi fură mâncarea din tabără. Zannidache s-a enervat teribil și a început să arunce cu tot felul de cuvinte jignitoare la adresa Elenei. Concurentul a înjurat și s-a alegat de vârsta Elenei și aspectul fizic al acesteia. I-a spus, de la multe ori, Elenei – cotoroanță, iar asta a făcut-o pe Faimoasă să răbufnească în plâns.

„Termină mai repede că te-am lăsat prea mult să vorbești prost! A fost o seară în care m-ai făcut căminist. Dacă îți permiți să mă tragi pe mine de urechi vreodată! Babă cloanță, cotoranță, că-ți mai zic o dată. Dacă tu îmi spui mie că ți-am furat mâncarea, îți mai spun o dată, aruncă-te în foc! Sari în foc în… Dacă tu îți permiți să îmi spui mie că ți-am furat mâncarea și o fura Alexandra Stan, că a recunoscut când a plecat că ți-a furat-o…”, a spus Zannidache.

Elena Marin și Zanni de la Survivor sunt la cuțite! Cuvântul care a deranjat-o teribil pe Faimoasă

Elena a încercat să țină piept acestor replici, însă aproape că nu a avut loc să reacționeze. Ea a spus că nu se poate înjosi la nivelul colegului ei și că îi pare rău că s-a ajuns la aceste discuții. Tot ea a spus că nu are cum să poarte un dialog cu Zannidache, întrucât nu îi permit caracterul și educația pe care le are.

„Nu mă pot înjosi la nivelul tău, îmi pare rău. Nici măcar nu am cum să port un dialog cu tine, caracterul meu și educația nu îmi permit”, a spus Elena Marin.

Elena Marin și Zanni de la Survivor sunt la cuțite! Cuvântul care a deranjat-o teribil pe Faimoasă

Faimoasa a fost susținută de către Cătălin Moroșanu care s-a enervat pe Zannidache și i-a spus că nu e normal să se comporte și să vorbească așa, mai ales cu o femeie. Discuțiile au continuat și în Consiliu, unde, din nou, au fost lansate atacuri și de o parte și de alta.

Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile în ediția de sâmbătă, 20 februarie 2021, când Kanal D difuzează o nouă ediție Survivor România 2021 – sezonul 2. Emisiunea începe de la orele 20.30.

Sursa Huff.ro

 157 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos