DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Elena Udrea, decizie de ultimă oră! Avocații fostei „blonde de la Cotroceni” au depus deja cererea!

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Elena Udrea și-a manifestat public nemulțumirile cu privire la regimul în care este închisă în acest moment la Penitenciarul de femei Ploieşti – Târgşorul Nou. Fostul ministru vrea un regim de detenţie deschis!

Elena Udrea, decizie de ultimă oră! Fosta „blodă de la Cotroceni” este închisă de aproape două luni, iar acum și-a manifestat nemulțumirile cu privire la regimul în care îşi execută pedeapsa. Mai precis, aceasta vrea schimbarea regimului de detenție pentru a-și putea executa sentința de 6 ani de închisoare şi a criticat dur condițiile din Penitenciarul de femei Ploieşti – Târgşorul Nou , județul Prahova, scrie Cancan. Elena Udrea refuză să mănânce de la cantina închisorii, ea primind zilnic pachete. Mai mult, își achiziționează produse de la magazinul din incinta închisorii.

În prezent, Elena Udrea se află într-un regim semi-deschis, ceea ce nu îi permite să facă prea multe lucruri, așa cum și-ar dori ea. Deoarece nu va putea suporta această situație timp de 6 ani, fostul ministru a recurs la o modalitate ideală pentru a obține o schimbare şi a depus o plângere la Judecătoria Ploiești prin care speră să obțină dreptul la un regim de detenție deschis, care să-i permită să-și desfășoare activitățile fără să fie supravegheată tot timpul de către un gardian. Răspunsul va veni la începutul lunii septembrie, când judecătorii vor stabili în ce condiții își va petrece următorii ani în spatele gratiilor Elena Udrea.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 90 Total vizualizari,  26 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra sau asteptati 10 secunde