DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Elevii din București, înapoi în scenariul hibrid: Jumătate de la şcoală, jumătate online

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

De astăzi, jumătate dintre elevii din Capitală merg la şcoală, iar jumătate vor sta acasă. Dacă situaţia celor din clasele 1.4 e clară, pentru copiii din clasele a 8-a şi a 12-a lucrurile s-au schimbat de la o zi la alta. Deşi iniţial urmau să participe toţi fizic la ore, acum jumătate dintre ei trebuie să stea acasă şi să participe la ore online.

Câteva dintre şcolile din Bucureşti şi-au anunţat elevii că vor veni, de astăzi, cu rândul.

Daniela Voinea, director şcoală: “Ei or să vină alternativ. Primii 10, 12 sau 15, în funcţie de cum sunt în clasă şi restul, săptămâna următoare sau peste 2 săptămâni”.

Schimbare peste noapte

Deşi iniţial ministrul Educaţiei a anunţat că elevii din anii terminali vor merge la şcoală fizic şi în scenariul roşu, lucrurile s-au schimbat peste noapte, la solicitarea ministrului Sănătăţii.

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educaţiei: “Nu o să întreb acum de ce e necesară înjumătăţirea în scenariul roşu a claselor terminale şi nu e nevoie de înjumătăţirea elevilor din clasele 1-4 şi clasa pregătitoare”.

Citeste continuarea pe ObservatorNews.ro

 147 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos