DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

EXCLUSIV Adriana Nica, partenera de viaţă a lui Sorin Oprescu, dezvăluie ce se întâmplă în aceste momente cu fostul primar al Capitalei

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Adriana Nica, partenera de viață a lui Sorin Oprescu, intervine în exclusivitate la România TV cu dezvăluiri despre eliberarea fostului primar.

Adriana Nica, partenera de viaţă a lui Sorin Oprescu, a dezvăluit la România Tv cum se simte fostul primar al Capitalei după ce a fost eliberat din penitenciarul din Grecia.

Adriana Nica, despre Sorin Oprescu: „Este un om care lupta pentru dreptatea lui şi pentru conştiinţa lui”

„A venit aseara tarziu, ca sunt proceduri costisitoare, se merge la 7 instituţii să iei toate semnăturile. A venit tarziu, s-a odihnit si de dimineaţă si-a reluat activitatea cu avocatii. El intotdeauna este un om care lupta pentru dreptatea lui şi pentru conştiinţa lui şi pentru tot ce a făcut el de-a lungul timpului.  Şi-a dus greutăţile singur si in sinea lui. Nu se exterioriza. Cu noi e ok, dar impactul fizic si emotional prin care a trecut au lasat urme adanci si pe starea de sănătate si asupra lui ca persoană.

 350 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde