DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

EXCLUSIV! Dosarul Ponta – Blair – Ghiţă a fost CLASAT de DNA! Acuzaţiile fabricate ale procurorului Mircea Negulescu – „Portocală” desfiinţate! Fostul procuror este anchetat pentru cercetare abuzivă, represiune nedreaptă şi abuz în serviciu în acest dosar! VIDEO

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Victor Ponta a fost acuzat de DNA că a aranjat vizita lui Tony Blair în România, pentru a câştiga capital de imagine, în campania electorală din 2012. Dosarul a fost instrumentat de fostul procuror Mircea Negulescu, zis “Portocală”, de la “unitatea de elită” DNA Ploieşti, a fost clasat joi de DNA, la şapte ani după deschiderea sa.

În dosarul instrumentat de „Portocală” a fost acuzat şi afaceristul Sebastian Ghiţă, care ar fi plătit pentru vizita premierului britanic suma de 220.000 de euro, fiind încadrat la infracţiunea de „folosire a creditului de care se bucură societatea, într-un scop contrar intereselor acesteia sau în scop propriu” şi „spălare de bani”.

Victor Ponta a fost acuzat în acelaşi dosar de „folosire a influenţei sau autorităţii de către o persoană care îndeplineşte o funcţie de conducere într-un partid, într-un sindicat sau patronat, ori în cadrul unei persoane juridice fără scop patrimonial, în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite” şi „complicitate la spălare de bani”, dar fostul premier a susţinut încă de la început că este nevinovat.

După aproape zece ani de la presupusele fapte, DNA a clasat joi dosarul instrumentat de fostul procuror Mircea Negulescu. De altfel, fostul procuror de la DNA Ploieşti Mircea Negulescu a fost trimis în judecată  în 2020 de Secția specială în dosarul Tony Blair, în care este acuzat, printre altele, de cercetare abuzivă, represiune nedreaptă și influențarea declarațiilor.4

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 108 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos