EXCLUSIV | George Simion știe de ce și-a dat demisia ministrul Chesnoiu: „Miniștrii nu au voie să miște în front, ci doar să execute / El avea niște planuri pentru agricultura românească”

George Simion, liderul partidului AUR, a oferit prima reacție după ce ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, și-a dat demisia din guvernul Nicolae Ciucă.

George Simion crede că Adrian Chesnoiu, ministrul Agriculturii, și-a dat demisia pentru că nu a acceptat să se supună deciziilor „antiromânești” care i s-ar fi trasat de la vârful statului.

„Cred că şi ministrul Agriculturii a avut o problemă cu casca. Nu se conforma la tot ce primea din cască şi a fost executat.

Din câte înţeleg, sunt interese foarte mari din partea traderilor de cereale. Vă daţi seama cât au de profitat de pe urma agriculturii româneşti şi aşa a fost pusă pe butuci.

Suntem la Alba Iulia pentru a-l comemora pe Avram Iancu, care a fost un luptător pentru libertatea românilor.

Şi acum vorbim despre o luptă pentru libertate pentru că suntem subjugaţi economic. Una dintre cel mai bogate ţări din punct de vedere agricol din UE ajunge să importe trei sferturi din carnea de porc şi nu profită de pe urma situaţiei internaţionale, având în vedere că suntem principalul grânar al Europei în momentul ăsta, având în vedere că Ucraina este blocată”, a declarat George Simion, în exclusivitate pentru RomâniaTV.net.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 102 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.