DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

EXCLUSIV Primele imagini din apartamentul în care au fost ucişi cei doi ostatici

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Au apărut primele imagini din apartamentul în care au fost sechestraţi şi apoi ucişi cei doi electricieni. Înainte să-i omoare, bărbatul în vârstă de 68 de ani i-a lăsat pe muncitori să-şi ia adio de la familiile lor.

Primele imagini din apartamentul în care au fost ucişi cei doi ostatici. Au apărut primele imagini din casa în care au fost sechestraţi, apoi ucişi cei doi muncitori.

Primele imagini din apartamentul în care au fost ucişi cei doi ostatici

Oficialii IGPR au declarat, la Oneşti, că agresorul a sunat de trei ori la 112 şi a purtat discuţii telefonice cu operatorul, dar şi la faţa locului, cu adjunctul şefului Poliţiei Oneşti şi cu negociatorul ajuns la locul unde cei doi erau sechestraţi după mai bine de o oră de la anunţarea incidentului.

Primul apel la 112 a fost la 11.47, făcut de bărbat care ameninţa că va folosi un cuţit şi că are o problemă cu un litigiu. Apelul s-a întrerupt când a fost transferat, iar primul echipaj ajuns acolo la 11.52. La ora 11.55 s-a constituit grupa operativă formată din 17 poliţişti, un negociator şi o echipă de intervenţie de la SAS Bacău. A fost informat şi un procuror de la Parchetul Judecătoriei Oneşti.

Directorul adjunct al Direcţiei Investigaţii Criminale din Poliţia Română, comisarul şef Gheorghe Cristian, a explicat că adjunctul Poliţiei Oneşti îl cunoştea pe bărbat şi a încercat să discute cu el, pentru a detensiona situaţia, spunând că îi va pune la dispoziţie o hotărâre judecătorească.

Negociatorul a fost chemat din timpul liber, celălalt negociator din Bacău fiind în concediu medical.

Ulterior la faţa locului a ajuns şi Şeful Poliţiei Oneşti. Negociatorul a ajuns la ora 13:53, iar din acel moment negociatorul a preluat discuţiile cu agresorul.

„Vă pot transmite faptul că negociatorul a fost chemat de urgenţă la serviciu, acesta fiind liber, celălalt negociator fiind concediu medical. La nivelul structurii din Bacău sunt doi negociatori”, a declarat comisarul şef Gheorghe Cristian.

La ora 14:01 a fost solicitat sprijinul ISU Bacău, iar la faţa locului au fost trimise o autoscară şi echipaje medicale.

Citeste continuarea pe RomaniaTV

 241 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde