EXCLUSIV Traian Băsescu, scos din minţi de jurnaliştii care-i păzesc vila de protocol: „Luați-vă circarii de la poarta mea că n-o să ajung să fiu evacuat silit. În buletin, nu mai am domiciliul în Gogol 2, ci la noul apartament”

Traian Băsescu a avut o ieşire nervoasă la adresa jurnaliştilor care, pe lângă faptul că nu mai pleacă din faţa vilei de protocol, susţin, în mod eronat, că va fi evacuat. Fostul preşedinte a explicat că nu poate fi evacuat în baza unei notificări, aşa cum a primit el, ci doar în baza unei hotărâri judecătoreşti.

Traian Băsescu a intervenit în emisiunea Punctul culminant de la România TV pentru a explica faptul că nu se poate muta în noul apartament, întrucât acesta mai necesită anumite lucrări, iar din acest motiv nu-şi poate muta încă lucrurile din vila de protocol în noua locuinţă.

Poate că ar fi bine să-i puneţi pe reporterii panglicari de simulează descuierea clanţei să şi citească puţin. Cum poţi face o evacuare printr-o simplă notificare? Trebuie hotărâre judecătorească. Executorul judecătoresc nu vine în baza unei notificări, ci îi trebuie o hotărâre judecătorească de evacuare. RAAPPS nu este instituție de executare, ci justiția dispune executările silite. Luați-vă circarii de la poarta mea că nu o să ajung eu în situația să fiu evacuat silit. Eu am fost de bună credință.

 154 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.